Ingenting är omöjligt! Kontakta oss för kostnadsfri offert.
borrning

Borrning

rivning

Rivning

Sanering

Sanering

ventilationsaggregat

Ventilation

Betonghåltagning & Betongsågning i Göteborg

Vi utför allt från traditionella håltagningsuppdrag till komplicerade demonteringsarbeten med hjälp av kraftfulla kärnborrsystem, vägg- och vajersågar, kedjesågar, rundhålssågar eller golvsågar. Oavsett om det gäller arbete i armerad betong, granit, sten eller andra material, så hjälper vi dig på bästa sätt genom att vi arbetar med dem bästa maskinerna och produkterna för att kunna leverera det bästa resultat.

Maskinerna är antingen drivna hydrauliskt eller med hjälp av den nya och populära eldrivna högfrekvensteknologin.

Rivning i Göteborg

Behöver en rivning genomföras med större finess? Vi är även experter inom handrivningsområdet.

SR Rivning AB har flera års erfarenhet inom rivning och demontering. Oavsett om det gäller större eller mindre rivningar kan ni lita på oss.

Dammfri rivning & demontering i Göteborg

Dammfri demontering, är en metod som vi på SR Rivning AB har utvecklat och som med fördel används vid rivning och ombyggnationer där platsens personal rör sig. Dammfri rivning efterfrågas ofta vid rivningsarbeten på skolor, sjukhus, kontor, butiker och bostadshus. Vi skärmar av arbetsområdet för att sedan använda oss av undertrycksventiler för att säkra att arbetsområdet utanför hålls fritt från damm. För att kontrollera detta används PC kompatibel loggning och differenstryckmätare med larm. Kontakta oss för frågor eller offert på rivning i Göteborg.

Sanering

  • Avancerad rengöring, luktborttagning och uthyrning av luftrenare för inomhusmiljö.
  • Jourutryckning för att begränsa skador efter exempelvis vattenläckage.
  • Sanering efter ex brand, mögel, vattenskada,annan olycka eller slitage.
  • Asbestsanering, inventering, analys och provtagning.
  • Rivningsarbeten, bortforsling och sortering av farligt avfall samt återställande.
  • Mögelsanering genom kemikaliebehandling och rengöring. Provtagning.
  • Klottersanering, fasadtvätt och högtrycksspolning av ex kärl eller soprum.
  • PCB sanering, inventering, analys & provtagning.
  • Avfuktning med tjänster som besiktning, fuktmätning och uthyrning av avfuktare.

Ventilation

Entreprenad och service inom luftbehandling

Effektiv ventilation ger rätt klimat utan att dra onödigt mycket energi – och energin står för en allt större del av de totala fastighetskostnaderna. Det innebär att det är viktigt med rätt balans mellan frånluft och tilluft och att energin i den uppvärmda frånluften återvinns. Luftkonditionering innebär lösningar för att förändra temperatur och luftfuktighet och skapa ett mer behagligt inomhusklimat. Vi erbjuder ventilationslösningar och all teknik som avser luftbehandling och luftkonditionering.

SR Rivning AB har installerat ventilations- och luftbehandlingssystem i de flesta typer av byggnader och industrier – kontor, sjukhus, skolor, processindustri, verkstäder, butiker, tunnlar m.m i Göteborgs området i över 20 år. Vi har nödvändiga certifikat och behörigheter för att tillgodose gällande myndighetskrav.

Fyra steg för ett friskare inomhusklimat

1. Identifiera problemet – ofta vet de boende att ventilationen är dålig och känner av symptom av dålig inomhusluft. Om du vill vara på säkra sidan mäter vi upp luftflöden med vår tekniska utrustning.

2. Åtgärda – vi skickar en offert på vad det kostar att genomföra åtgärder som injustering av luftflöden kanalrensning, obligatorisk ventilationskontroll (OVK) med mera.

3. Inför varje arbete aviserar vi de boende i god tid och informerar om varför ni beslutat att ge dem ett friskare inomhusklimat.

4. Vi genomför arbetet, avrapporterar till er samt ser till att det är rent och snyggt efteråt.

Ring oss idag på 070 - 810 54 33
eller maila till info@srrivning.com